Moti i keq, OSHEE: Dëmtohet rrjeti i tensionit të mesëm në Fierzë, shkak rrëshqitja e dherave

Për shkak të motit të keq është dëmtuar linja e rrjetit të tensionit të mesëm në Fierzë.

‘Moti i keq dhe me reshje dëmtoi linjën e rrjetit të tensionit të mesëm në Fierzë. Brigadat OSS, Kukës, Tropojë në terren për riparimin e avarisë.’- njofton OSHEE.