Ne territorin e bashkise Fushe-Arrez vazhdojne reshjet e shitu pa nderprerje qe diten e djeshme, dhe si pasoj e reshjeve te shumta kemi demtimin e rrugve auto rurale dhe nacionale, e konkretisht rruga nacionale auto Qafe-Mali-Fierz eshte e pa kalueshme per shkak te renjes se dherave dhe rreshqitjes se aluvioneve.

Gjithashte te gjitha rruget rurale ne Njesite Fierz, Blerim dhe Iballe jane te demtuara dhe thuajse te pa kalueshme.

Gjithashtu ne njesite administrative te Iballes dhe Fierzes kemi shkeputjen e energjis elektrike.
Per cdo info tjeter mbetemi ne kontakt.

Ne Bashkine M.Madhe gjate gjithe nates ka pas reshje shiu .Si rezultat i tyre ka pas bllokim te rruges Tamare- Vukel si dhe ne Vermosh Nj.Administrative Kelmend.Per zhbllokimin e tyre po. punojne 2 fadroma.Per punen e bere do ju njoftojme ne vazhdim.