Deklaruar se duhet një audit për këtë çështje, a duhet të mblidhen organet për zotin Basha, ndoshta edhe ta përjashtojnë?

Sali Berisha: Vendimi për një audit do të merret dhe është shumë i drejtë, por dua t;ju them se Bash aka marrë gjithçka me vete. Ka marrë hard-disqet, ka marrë çdo dokument. Një qëndrim duhet mbajtur. Rama ka mbajtur një qëndrim të dënueshëm. Imagjinoni ju që sot në krye të PD-së do të ishte një njeri si Basha. Çfarë drame e madhe.