Te krijoj miqesi te reja dhe per te njohur shqiptaret – duke u perqafuar me Kryetarin e Bashkise Shkoder Bardh Spahia, ka mbyllur viziten ne Shkoder Ambasaroja e Suedise Elsa Hastad.

Ne nje postim ne rrjetet sociale ajo vlereson Kryetarin e Bashkise Shkoder, per mikpritjen nderkohe qe i ka falenderuar te gjithe per mikpritjen ne kete qytet

Instagram will load in the frontend.
=