Rreth orës 19:40, në lagjen “Partizani”, në rrethana ende të paqarta, dyshohet se nga një automjet tip “Volksëagen”, një shtetas ende i paidentifikuar, ka qël luar me ar më zjarri në drejtim të automjetit tip “Audi” me të cilin udhëtonin shtetasit A. B me detyrë punonjës i Patrullës së Përgjithshme në Komisariatin e Policisë Vlorë dhe N. M., me detyrë punonjës i Policisë Kufitare Sarandë, të cilët nuk kanë pësuar dëmtime.

Policia e qytetit bregdetar njofton se ndaj një automjeti tip “Audi” me të cilin udhëtonin dy efektivë policie është qëlluar me ar më zjarri në lëvizje.

Fatmirësisht oficerët kanë shpëtuar pa lëndime nga su lmi me ar më. Efektivët kanë qenë jashtë orarit të punës duke lëvizur me automjet privat.