Babai i Marjana Sahitajt tregon momentin tragjik kur pa se një makinë kihste hyrë në oborrin e shtëpisë së tij dhe kishte përplasur rëndë vajzën. Ai thotë se së bashku me djemtë ngritën portën që kishte zënë poshtë 25-vjeçaren dhe nxorën vajzën për ta çuar në spital, por ajo nuk mundi të mbijetojë.