Vajza që shihni në foto është Svetlana Timofoeva.

33-vjeçarja me origjinë ruse një ditë më parë u ndalua pranë uzinës së armëve në Gramsh, teksa së bashku me miqtë e saj sulmuan dy ushtarë.

E reja identifikohet në instgram me emrin Lana Sator, teksa duket e interesuar dhe fokusuar në fotografimin e objekteve të vjetra, të braktisura kryesisht atyre ushtarake.

Pas një kërkimi të bërë , në profilin e saj 33-vjeçarja ruse shkruan se është fotografe dhe gjithashtu guidë e tuneleve në Gjeorgji.

Duket se Sator tregon një interes të veçantë për vendet ish-komuniste dhe mbi të gjitha republikat e Bashkimit Sovjetik, mbi rrëzimin e të cilit ajo ka punuar edhe në një dokumentar.