Nje familje prej 5 antaresh nga kosova ka rrezikuar mbytjen ne plazhin e velipojes kete te shtune.

Ne ndihme te tyre kane shkuar punonjesi I shezlloneve dhe 4 pushues dhe fatmiresisht kane arritur te mbijetojne.

Me pas jane transportuar nga auto ambulanca e velipojes drejt shendetesore te kesaj zone turistike