Bora ka mbuluar zonat malore te qarkut Shkoder, qe nga Razma , Lepusha , Kelmendi ne Malesine e Madhe . Megjithate situata me prolematike paraqitet ne aksin Boge-qafe- Thore- Theth i cili eshte i pakalueshem per automjetet e vogla ndersa veshtiresi kane dhe mjetet tip fuoristrade.

Bora ka bere qe zonat e ulta te rrisnin numrin e vizitoreve te cilet jane te terhequr nga turizmi dimeror, ku vetem ne lepushe te kelmendit javen qe shkoi numerohen 300 turiste ditor.


Por problem mbeten zonat e Dukagjinit ku akset rrugore nuk jane te kalueshme dhe ka patur avari edhe me rrjetin elektrik I cili eshte I amortizuar , duke shkaktuar mungese te energjise elektrike. Ndersa prej nje jave Boga eshte ne erresire te plote

Sipas OSSH dëmet janë kryesisht te përcjellësit, izolatorët dhe shtyllat, pra në rrjetin ajror që kalon përmes relieveve malore. eetimes