Viti që lam pas ishte një ndër vitet më të vëshitrë për të gjithë njerëzit nëpër botë, pasi koronavirusi “pushtoi” të gjitha shtetet njëra pas tjetrës

Një ndër mënyrat për të parandaluar këtë virus të panjohur më parë ishte izolimi në banesë, ku shumë shtete e bënë të detyruar me ligj kufizimin e aktiviteteve sociale. Me kalimin e muajve nën pandemi u rrit edhe numëri i infektimeve dhe gjithashtu edhe pesonat që ndërruan jetë shkak i Covid19 Mbarë globin të gjitha sektorët u dëmtuan dukej sikur jeta kishte ndalur nga pandemia që solli një ndryshim rrënjësor tek shumë prej nesh

Përveç kësaj disa artisët italian menduan për të krijuar një këngë duke i bërë një dedikim të veçantë 2020 e cila u kthye në hit mbarë kombëtar. Kënga me titullin “Vaffanculo 2020” u ideua nga shumë artisët në vendet të ndryshme si Kinë, Itali e Shqipëri

Ishin parodistët e Vlorës të cilët e realizuan një këngë të tillë, që e morën nga italianët dhe e quantë “Në të sëmës 2020”

Ditët e fundit refreni i kënduar prej parodisëtve të Vlorës i është bashkëngjitur këngës orgjinale të kënduar nga artisët italianë, duke u bërë një hit i madh që ka bërë xhiron e botës

https://fb.watch/2Mz8BgZw6Y/