Ministria e Shëndetësisë ju ben edhe nje here apel qytetareve qe festat ti kalojnë vetëm me familjen në mënyrë që të parandalohet përhapja e virusit covid19

Ministria ka ndarë një udhëzues me anë të një fotoje ilustruese në faqen e saj zyrtare ku rekomandon që qytetarët të urojnë miqtë përmes kamerës dhe rrjeteve sociale.

“Parandaloni përhapjen e COVID19 festoni festat vetëm me familjen tuaj KufizoniKontaktet. RespektoniRregullat. RuaniShëndetin” thuhet në rekomandimin e MSH