Unioni i infermiereve në Maqedninë e Veriut ka bërë me dije se dje si pasojë e vírusit COVID 19 ka ndërruar jetë infermierja Irena Dojçinovksa Milloshovska, e punësuar në Institutin Geriatrik 13 nëntori në Shkup.

Apelojmë dhe theksojmë që vírusi është me të vërtetë i pámëshirshëm dhe nuk ka asnjë selektim mbi moshat të cilat i sùl.mon.

Kjo nuk është infermierja e parë që ndërroi jetë nga COVID 19 por është më e reja në moshë. Infermierët rrèzikojnë jetën e tyre dhe të të dashurve të tyre për pacientët në baza ditore.

Ju lutemi ti përmbaheni masave dhe të ndihmoni sistemin shëndetësor që ka kohë që po lùfton përtej mundësive, thonë nga Unioni i Infermiereve.