Disa dite me pare banore te zones se Thethit kane denoncuar se zona e Thethit ne Bashkine e Shkodres eshte bllokuar per shkak te reshjeve te bores

Por pavaresisht inegzistences se institucioneve shteterore, ka ende shembuj pozitive nga banore te zones te cilet vullnetarisht jane angazhuar per zhbllokimin e ketij aksi rrugore.

Ne redaksine e eetimes ka mberritur nje video ku behet me dije se vellezerit Harusha, Pellumb dhe Marash Harusha, individualisht kane bere te mundur hapjen e ketij aksi rrugore nga Qafa e Thores deri ne Theth dhe tashme aksi rrugore eshte i kalueshem per automjetet e larta