Rritja e rasteve të reja me Covid-19 ka futur në skemën e trajtimit të pacientëve edhe spitalin COVID4 Ditën e sotme në këtë spital janë shtruar pacientët e parë të ardhur nga spitalet COVID1 dhe COVID3

Vijon..