Uljet e mëdha në qendrat tregtare për “Black Friday” kanë bërë që shqiptarët të harrojnë për një moment ekzistencën e Covid19 Pavarësisht rritjes së vdekjeve dhe të infektuarve në të gjithë vendin, kjo nuk i ka ndaluar qytetarët të sulen për të blerë.

Siç shihet në foton e siguruar nga Gazeta Shqip, ata nuk respektojnë aspak distancimin social, madje disa shfaqen me maskë të ulur ose pa maskë fare.

Vetëm sot u shënuan 18 vdekje nga virusi që ka pushtuar botën