Trupi Kombëtar i Koordinimit për Sëmundjet Infektive të Malit të Zi vendosi një ndalim të daljes nga ora 19.00 deri në 05.00 të mëngjesit

Me këtë rast u vendos shkurtimi i orëve të punës së njësive hotelierike dhe të shërbimeve me dy orë dhe të zgjasë periudhën e ndalimit të largimit nga ndërtesat e banimit me aq shumë, njoftoi Qeveria e Malit të Zi.

Masat do të zbatohen nga e mërkura, 25 nëntor deri më 8 dhjetor, deri kur zgjatet aplikimi i masave të miratuara më 13 nëntor