Komisioni i Venecias ka vendosur që të zhvillojë një takim online me PS dhe opozitën parlamentare këtë javë

Burime bëjnë me dije se takimi do të mbahet ditën e premte për të diskutuar rreth ndryshimeve në Kodin Zgjedhor

Vijon…