Covid-19 i merr jeten infermierit te qendres shendetesore Gril-Vrake, Fran Kështeja 59 vjec. Ai nderroi jete ne Spitalin Rajonal te Shkodres diten e sotme

COVID19 i ka marrë jetën sot dhe shtetasit Rauf Guri, efektiv i policisë bashkiake, i cili edhe pse ka qenë duke marrë trajtimin për COVID 19 por sëmundja ka përparuar duke rënduar gjendjen shëndetësore.