Presidenti amerikan, Donald Trump përsëri ka këmbëngulur se ka fituar zgjedhjet presidenciale në SHBA

Në një postim në Twitter ai shkruan: “Unë i kam fituar zgjedhjet” Rezultatet e zgjedhjeve në SHBA kanë shpallur fitues kundërshtarin e Trump, Joe Biden

Trump është ai që po konteston legjitimitetin e këtyre zgjedhjeve, duke kërkuar rinumërim dhe duke akuzuar demokratët për vjedhje votash.