Vllaznia shpallet kampione e Shqipërisë me të rinjtë në taekondo

Diten e djeshme eshte zhvilluar kampionati kombetar i taekondose per tre grupmosha, ate te te rriturve, te rinjve dhe femijeve. Ajo qe bie ne sy eshte paraqitja shume e mire e sportisteve te Vllaznise te cilet kane dale kampion me te rinjte dhe femijet nderkohe qe kane zene vendin e trete me te rriturit

Padyshim qe ky eshte nje sukses i madh per keta sportiste te cilet nen drejtimin e kryetrajnerit Elion Puka dhe trajnereve Nikolin Perzefi, Neriman Puka, Nejla Uruçi dhe Greta Çinarja kane bere nje paraqitje shume te mire duke dominuar mbi ekipet e tjera

Ne total, sportistet e Vllaznise kane arritur te zene 17 vende te para, 10 vende te dyta, 14 vende te treta dhe 10 vende te katerta