Te rinjte e Forumit te Partise Demokratike Shkoder jane mbledhur ne nje takim duke diskutuar rreth problematikave me te cilat ndeshen te rinjte.

Fokusi i kësaj qeverisjeje nuk janë asesi të rinjtë dhe politikat e saj sollën vetëm largimin e të rinjve nga Shqipëria. Thane ne takim deputetet dhe kryesia e Partise Demokratike.

Me këtë energji pozitive që ato kanë jemi të bindur që me 25 Prill, do të fryjë era e ndryshimit, ishte kryefjala e takimit me te rinjte.

L'immagine può contenere: 2 persone, persone sedute e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: 1 persona, in piedi, matrimonio, folla, albero e spazio all'aperto

L'immagine può contenere: 5 persone, persone sedute, albero, bambino, pianta e spazio all'aperto
L'immagine può contenere: una o più persone, folla, albero e spazio all'aperto