Meta:Te rimbursohet รงdo qytetar qe mjekohet ne banese

๐๐ซ๐ž๐ฌ๐ข๐๐ž๐ง๐ญ๐ข ๐Œ๐ž๐ญ๐š ๐ฉ๐žฬˆ๐ซ๐ฌ๐žฬˆ๐ซ๐ข๐ญ ๐ญ๐ก๐ข๐ซ๐ซ๐ฃ๐ž๐ง ๐ง๐๐š๐ฃ ๐ช๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐ฌ๐žฬˆ: ๐“๐žฬˆ ๐ฌ๐ก๐ญ๐จ๐ก๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ญ,๐ญ๐žฬˆ ๐ซ๐ซ๐ข๐ญ๐ž๐ญ ๐›๐ฎ๐ฑ๐ก๐ž๐ญ๐ข ๐ฉ๐žฬˆ๐ซ ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐ข๐ง ๐ฌ๐ก๐žฬˆ๐ง๐๐ž๐ญ๐žฬˆ๐ฌ๐จ๐ซ,๐ญ๐žฬˆ ๐ซ๐ข๐ฆ๐›๐ฎ๐ซ๐ฌ๐จ๐ก๐ž๐ญ ๐œฬง๐๐จ ๐ช๐ฒ๐ญ๐ž๐ญ๐š๐ซ ๐ช๐žฬˆ ๐ฆ๐ฃ๐ž๐ค๐จ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐žฬˆ ๐›๐š๐ง๐ž๐ฌ๐žฬˆ.

Presidenti Meta ka perseritur apelin per shtimin e testimeve, rritjen e buxhetit per sistemin shendetesor si dhe rimbusimin e qytetareve qe mjekohen ne banese.