Disa video kane mberritur ne redakine e eetimestv.com . Ato jane derguar nga banoret e lagjes Fadil Podgorica ne zonen e udhakryqit. Behet fjale per nje rruge afersisht 800 meter e cila eshte e vetmja ku bashkia Shkoder nuk ka investuar,

Banoret thone se shkaku eshte se ato kane votuar Partine Socialiste prandaj dhe diskriminohen.Banoret kerkojne qe te investohet edhe ne kete lagje pasi ka me dhjetra familje te cilat jane te detyruara te bashkjetojne me balten dhe ujin ndersa ne sezon rreshjesh kjo rruge behet e pakalueshme.