Ironia e pedagogut me viziten e Ministres se Arsimit ne Universitetin e Shkodres

Nga Ervis Krymi Informaliteti i një ministrie arsimi vizitë në Universitetin e Shkodrës, për të dhënë receta anti Covid

Kjo pasi njoftimi i fillim vitit akademik ishte në ditët e fundit e sot papritur shfaqet ministrja e rradhës e arsimit. E cilësoj ministrja e rradhës, e paradoksi ku qëndron çelësi i suksesit të masave, apo mbetemi në kuadër prit e përcjell “autoritete”, bëjmë disa foto dhe kaq.


Çudi që kjo ministria aktuale nuk u prit me protesta “fallso” si ato tjerat. Ndoshta janë ngop orekset edhe atyre me demek opozitarë