Gjykata e Shkodrës ka dhënë masën e arrestit me burg për Arlind Tabakun dhe Përparim Shurdhin, të cilët dyshohen si bashkëpunëtor në trafikun e 2.6 ton ka.n..abis, që u gjet disa ditë më patrë në Malin e Zi

Shurdhi dyshohet si pronar i magazinës në Lushnje, ku u ngarkua kamioni me lëndë nark..otike, ndërsa Tabaku si një bashkëpunëtor, pasi i janë gjetur disa sms me shoferin e kamionit Elvis Çalik

Sipas avokatit mbrojtës të Tabakut, prokuroria nuk ka paraqitur asnjë provë në ngarkim të dy të dyshuarve, ndërsa më tej e kanë konsideruar skandaloz arrestimin