Mbyllja e parashkollorit në shkollën Ndoc Mazi në qytetin e Shkodrës ka nxjerrë përsëri në protestë prindërit dhe mësuesit

Sot ato kanë mbyllur dyert e shkollës dhe të gjithë prindërit së bashku me nxënësit kanë pròtestuar jo vetem duke bojkotuar mësimin por edhe duke kyçur ambientet e shkollës

Të revoltuar ata shprehen se nuk kanë marrë asnjë sqarim nga Bashkia e Shkodrës dhe drejtoria Arsimore për mbylljen e klasës në mes të vitit shkollor