Mesha e 4 nentorit 1990 dhe me pas ajo e 11 nentorit jane dhe mbeten ngjarje te shenuara te cilat solle kthesa historike te zhvillimeve ne vendin tone

Por asgje nuk do ishte e mundur pa guximin e pashoq te njeriut te fese Dom Simon Jubani dhe reb.elimit e gu.ximit te djemve dhe vajave shkodrane

Kjo meshe eshte nje lajtmotiv krenarie pasi nga Shkodra mori hov zeri dhe shpresa e lirise