“Luigj Gurakuqi” , mesimi mund te zhvillohet pjeserisht On-Line

Ne Universitetin e Shkodres “Luigj Gurakuqi” vitit te ri akademik mund te jete pjeserisht on line.


Rektorja e universitetit , Suzana Golemi ,teksa foli rreth protokollit anticovid , sqaroi se kete vit per shkak te pandemise eshte planifikuar që të ketë një alternim midis mësimit në auditor me mësimin në distancë nëpërmjet përdorimit të platformave të unifikuara.

Kete vit ne universitetin “Luigj Gurakuqi” do te hapen dy dege te reja , ajo e udhërrëfyesit turistik dhe teknik rrjetesh. Ndërsa dege te mbyllura nuk do te kete .

Ne krahasim me vitin e kaluar numri i regjistrimeve kete vit ne Universitetit e Shkodres ka njohur nje ngritje te vogel ndërkohë qe ka nje interes te madh edhe nga studentet e trevave te Malit te Zi per te studiuar ne Universitetin Luigj Gurakuqi.eetimes