“Kuksianët nga Londra që më përqeshin do ti marr vetë nga Londra dhe do ti ul në aeroportin e Kukësit, PD do të ketë 120 vota…” Rama bën premtime me ‘breshëri’


Kryeministri Edi Rama ka premtuar që aeroporti i Kukësit do të jetë gati para zgjedhjeve të këtij viti:

“Shpresojmë se po të mos pengohemi nga ndonjë forcë madhore, por për zgjedhje kuksianët nga Londra që më kanë përqeshur dhe tallur në Facebook do ti marr në Londër unë dhe do ti ul po unë me avion në aeroportin e Kukësit, PD do të ketë nga unë 120 vota falas në zgjedhjet e ardhshme”


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 티비위키
  2. dmt carts​

Comments are closed.