RENEA, FNSH e gjithe Policia sonte eshte ne “kembe”

Pas vr.asjes maf.ioze të ndodhur mëngjesin e sotëm në Elbasan, ku u ekz.ekutua Bujar Çela, vëllai i të shumëkërkuarit Talo Çela, forcat Renea mësohet se po bas..tisin disa zona

Mësohet se janë arr..estuar edhe disa persona të dyshuar si pjesëmarrës në at.entatin ndaj 50 vjeçarit

50 vjeçari është qëlluar me b.reshëri plu.mbash sapo ka dalë nga makina tip Mercedes Benz dhe po ulej në lokal për të pirë kafe

Tre autorët kanë qëlluar të gjithë, njëkohësisht, drejt Bujar Çelës duke i shkaktuar vd.ekjen e menjëhershme