RENEA dhe policia kontrolle në disa banesa në Mirditë

forca të shumta të FNSH janë nisur në drejtim të Mirditës, si një pistë e dyshuar për të kapur autorët.

Atje është vendlindja e tij dhe familja me të cilën kanë hasmëri

Policia e Lezhës e ndihmuar nga forcat RENEA po ushtron kontrolle në disa banesa në Mirditë ku jetojnë familjarë të personave që janë të dyshuar si të përfshirë në hak..marrje ndaj Preng Gjinit.

51 vjeçari Preng Gjini mbeti i pla..gosur rëndë pasditen e kësaj të marte nga një shpë..rthim tri..to.li i vendosur në makinën me të cilën udhëtonte