Presidenti i vendit, Ilir Meta ka uruar me rastin e 70 vjetorit të lindjes, artistin dhe komedianin e njohur Zef Deda.

Ndërsa e cilëson atë si “Charlie Chaplini” shqiptar, Meta i uron jetë të gjatë, shëndet dhe plot me humorin fin shkodran.

Postimi i Metës

Urimet më të përzemërta me rastin e 70-vjetorit të lindjes “Charlie Chaplinit” shqiptar, komedianit dhe artistit tonë të shquar, Zef Deda!

Jetë të gjatë Mjeshtër, me shëndet të plotë dhe përherë me humorin fin shkodran pranë spektatorit!

Faleminderit për çdo emocion dhe buzëqeshje që na ke dhuruar!

“Dita e mirë shifet nadje,

E ti ke le bash n’ditë t’qejfit

Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)
Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)
Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)
Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)
Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)
Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)
Zef Deda feston 70-vjetorin e lindjes (FOTO)