Artan Hoxha i “nxjerr bojën” Ramës/ Tani ndaje mendjen o “Baba i kombit” si të bëjmë?!

Gazetari Artan Hoxha ka publikuar në një postim në rrjetet sociale, disa foto të kryeministrit Edi Rama, në takime të ndryshme, ku herë del me masjë dhe herë pa maskë.

Gazetari Hoxha i kërkon kryeministrit ta ndajë mendjen, duhet apo nuk duhet ta mbajmë maskën.