Video/ I kerkuan buke, gruaja bie pre e dy te rinjve

Bore Uka, një shtetase me banim në zonën e Plazhit të Durrësit, tregon se si u përball me agresionin e dy të rinjve në dyqanin e saj në 7 Prill të këtij viti, në kohën kur vendi ishte në karantinë të detyruar.

Rreth orës 23.00 të mbrëmjes, dy të rinj, 15 dhe 30 vjeç, të cilët ajo i njihte, i kërkojnë diçka për të ngrënë dhe ajo hap dyqanin për tu shërbyer