“Na thoshte nuk merrem me kop*lat” i riu kundërshton psíkologen: Nuk i heq asnjë presje deklaratës së Adrianës

“Historia e Adriana Berishës është e vërtetë” deklaroi një i ri që ka jetuar në Jetimoren e Shkodrës. Sipas Ervis Zefit, psíkologia Antonjeta Pero që i trònditi të gjithë duke thënë se rrëfimi i 27 vjeçares nuk është i vërtetë, nuk ka qenë atë periudhë tek shtëpia e fëmijës në Shkodër.

E njoh Antonjetën, por jo personalisht. Ajo na thoshte se nuk merrem me kopílat e fëmijës së shtëpisë. Një psíkologe nuk mund të dalë e të flasë ashtu. Ajo nuk ka qenë asnjëherë e pranishme dhe nuk na ka folur për dhùnën apo për përdhùnimin tregon i riu për emisionin Shqipëria Live

Ndër të tjera, tregon se ka qenë pranë Adrianës kur ndodhi ngjarja e tmèrrshme e dhùnimit. Që në 2003 e deri në 2007-n kam qenë me të. Unë i di të gjitha gjërat që kanë ndodhur aty. Nuk heq as pikë e as presje nga historia e Adrianës. Në vitin 2003 kushtet nuk kanë qenë aspak të mira dhe ka pasur dhùnë nga personeli. 5 persona mund të kenë qenë të mirë, shumica e personelit dhùnonte psíkologjikisht dhe fizikisht. Na rríhnin, na linin me një këmbë tha i riu që jeton në Itali.

Në fjalën e tij, Ervisi ndryshoi vetëm faktin që e ngácmoi sèksualisht mësuesi i fesë islame duke thënë se në institucion ka pasur vetëm person të devotshëm (A.M/Faxweb.al)

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.