Përjashtohen nga përfitimi i pagës së luftës tregtarët e Shkodrës, burokracitë e ndeshura në QKR

Tregtarët e veshmbathjeve në Zdrale të Shkodrës janë përjashtuar nga përfitimi i pagës së luftës pasi në Qendrën Kombëtare të Regjistrimit, thuhet se janë regjistruar si biznes ushqimor.

Tregaret e veshmbathjeve ne Zdrale para Tatimeve. Na kane regjistruar si ushqimore per te mos perfituar pagen e luftes. Si do jetojme???

Posted by EeTimes.al on Wednesday, April 15, 2020

Së bashku me kryetarin e Sindikatës ata jana drejtuar në Drejtorinë e Tatimeve Shkodër dhe kanë kërkuar që të marrin fund këto burokraci dhe të perfitojnë atë qëju takon me ligj.

Ndërsa çifti Suma ka një problematikë të cilën ata e konsiderojnë si burokratike. Ata kanë tregtuar sëbashku për 22 vjet por bashkëshorti është sëmurë dhe atëherë aktiviteti është kaluar në emër të bashkëshortes. Por nuk përfitojne pasi rezulton në QKR biznes i ri

Me lot në sy ato kërkojnë zgjidhje pasi nuk kanë asnjë të ardhura të tjera dhe mezi po ushqehen.

20 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.