Të infektuar me koronavirus, dy infermierët fitojnë betejën

Dy infermierë shqiptarë të cilët ishin infektuar me koronavirus janë shëruar ditën e sotme. Lajmin e mirë e dha ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, ndërsa numri i punonjësve të shëndetësisë të shëruar ka shkuar në 182.

Çdo mjek, infermier dhe punonjës i sistemit shëndetësor që e fiton betejën me COVID është një lajm i mirë për të gjithë!

Edhe infermierë në Tiranë janë shëruar pas testit konfirmues në laboratorin e virologjisë në ISHP

Shkon në 80 numri i personelit mjekësor të #shëruar nga COVID-19 ✅

Deri tani janë 182 pacientë dhe staf mjekësor që e kanë fituar betejën me COVID19 ishte mesazhi i ministres në Facebook.

17 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 10. Recently, I started reading a lot of unique articles on different websites and I am enjoying it. Although, I must tell you, I still like the articles here. They are also unique in their own way, and this Hoop Earrings is unique because it was designed by an independent designer.

1 Trackback / Pingback

 1. Check This Out

Leave a Reply

Your email address will not be published.