Meta dhe Millja ne takim institucional. Te buzeqeshur dhe plot shprese

Prefekti i Qarkut Shkoder priti sot në zyrën e tij Presidentin e Republikës Shkelqësin e Tij Ilir Meta.

Në takim Prefekti i i Shkodres e njohu Presidentin e Republikës me situatën në Qarkun Shkoder, e cila ditët e fundit ka qënë problematike pasi ka patur një rritje të shpejtë të rasteve të infektuar me Covid-19 sidomos në bashkinë Shkoder.

Gjithësesi si Kryetar i Komisionit të Mbrojtjes Civile në Qark e sigurova SHTZ. e Tij se janë marrë të gjitha masat për menaxhimin e situatës.

Kjo luftë, nga njëra anë kërkon angazhimin e të gjithë strukturave në nivel qëndror dhe vendore, dhe nga ana tjetër kërkohet bashkëpunim më i ngushtë me qytetarët për të rritur ndergjegjësimin e tyre për të respektuar udhëzimet e OBSH.

Prefekti i Qarkut Shkoder vlerësoj ndihmesën e deritanishme të strukturave qeveritare për t’i ardhur në ndihmë qytetareve të Shkodres në këto ditë të vështira për të gjithë ne

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.