Njeri nga pacientete e shtruar ne spitalin e Breshias ka falenderuar 2 nga 30 anetaret e stafit shendetesor qe kane ardh ngaShqiperia per te sherbyer dhe ndihmuar kunder Covid-19.

Permes nje videoje, Ermes Nassini banues ne nje province te Brescias ka shprehur mirenjohje dhe vleresim per Suelen dhe Eduardin per perkushtimin e tyre ne ate spital.

“Dua të falenderoj Suelën dhe Eduardin për profesionalizmin dhe humanitetin. Faleminderit shumë, dëgjohet të thotë Nassini, teksa përlotet.

Pacienti i shtruar në spitalin e Breshias ka falenderuar 2 nga 30 anëtaret e stafit shëndetësor që kanë ardh nga Shqiperia për të shërbyer dhe ndihmuar kundër Covid-19.Eduard Gjonaj Urgjenca Shkodër???

Posted by Spitali Shkoder on Tuesday, April 7, 2020