Mes 15 të shëruarve nga koronavirusi është edhe një infermiere. Kjo është e ditur nga ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, duke shkuar kështu në total 22 numri i bluzave të bardha të shëruar nga COVID19.

Postimi i Manastirliut

Çdo infermier, çdo mjek, çdo punonjës i sistemit shëndetësor është aset i çmuar për ne. Ndaj më gëzon fakti se edhe 1️⃣ infermiere është shëruar pas testit konfirmues nga laboratori i virologjisë në #IShP ✅

Shkon në 2️⃣2️⃣numri i mjekëve dhe infermierëve të shëruarve nga ?#COVID19?

Deri tani 1️⃣3️⃣1️⃣ qytetarë dhe staf mjekësor e kanë mundur #covid19