Ditën e sotme përcillet për në banesën e fundit pa homazhe, aktori i mirënjohur i humorit, Gëzim Kruja.

Për shkak të situatës së pazakontë që është krijuar në vend si shkak i koronavirusit aktori shkodran Gëzim Kruja është përcjellë pa homazhe.

Kruja ndërroi jetë ditën e djeshme në moshën 80 vjeçarare për shkak të probleme shëndetësore që ka pasur vitet e fundit.

Aktori i njohur i humorit Gëzim Kruja, u nda nga jeta ditën e djeshme. Ai u shua në moshën 80 vjeçare pas probelemve shëndetësore që kishte muajt e fundit. Dalja e fundit në skenë e Krujës ka qenë në ditëlindjen e tij të 80-të, ku organizoi dhe një shfaqe në teatrin “Migjeni” në Shkodër