Pastiçeri, kafe dhe fabrikë ushqimesh ! Pezullime dhe gjoba kundër 5 subjekteve

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor njofton se në datat 1, 2 dhe 3 prill janë kryer 163 inspektime dhe 2901 monitorime në furra buke, dyqane dhe supermarkete, fasoneri, call centers, fabrika dhe njësi prodhimi, spitale, poliklinika, qendra shëndetësore dhe ambulanca, farmaci etj.

Nga kontrollet janë kapur me shkelje 5 subjekte në 3 qytete, pasi nuk respektonin masat e vendosura nga qeveria kundër përhapjes së koronavirusit. Në Durrës është pezulluar aktiviteti i një fabrike përpunimi produktesh ushqimorë, në Korçë është gjobitur një bar kafe 1 000 000 lekë në pronësi të personit me iniciale A. Xh.

Në Shkodër janë vendosur 3 gjoba

1 000 000 lekë subjektit R. GJ. P. NIPT K66517001V, aktivitet bar kafe.
100 000 lekë subjektit T. M. NIPT K37312009H, aktiviteti tregti artikujsh të ndryshëm, jo ushqimorë. 500 000 lekë subjektit E. D. NIPT L06524001, aktiviteti pastiçeri.

24 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 13. I’ve learned new things through your blog. One other thing I’d like to say is the fact that newer laptop or computer operating systems tend to allow a lot more memory for use, but they furthermore demand more memory space simply to perform. If an individual’s computer cannot handle more memory plus the newest software requires that memory space increase, it could be the time to shop for a new Laptop or computer. Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.