Varfëria me e keqe se Covid 19 Izolimi ka futur në vështirësi më të varfërit

Një familje prej 4 anëtarësh në fshatin Grykë të Fierit jeton në mjerim të skajshëm. Karantina dhe kufizimi i lëvizjes kanë ndërprerë edhe të ardhurat e pakta të familjes Hëna

Kryefamiljari punonte ku gjente për të siguruar jetesën minimale për 4 anëtarët e kësaj familje, ndërsa prej më shumë se një muaj ai nuk punon. Shtëpia është e shkatërruar dhe mungojnë kushtet minimale për të jetuar. Prej 5 vitesh i është ndërprerë energjia elektrike pasi nuk kanë mundësi ta paguajnë.

Bashkëshortja e tij thotë se nuk tremben nga koronavirusi pasi çdo ditë bashkë me dy fëmijët, 13 dhe 16 vjeç përballen me infeksione nga më të ndryshmet për shkak të kushteve të këqija higjienike

Danieli është në klasën e shtatë, me lot në sy ai tregon se nuk mund të vazhdojë mësimin online si bashkë moshatarët e tjerë pasi nuk ka as telefon dhe as internet.

Gjatë periudhës së karantinës pjesëtarët e kësaj familje kanë marrë disa ndihma ushqimore nga njësia administrative Tropojë.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.