Kur qeveria te vjedh dhe te kerkon llogari ty! Lista e turpshme

Kur ti nuk i kërkon llogari për:

Rritjen e çmimit të energjisë elektrike me 30% ;Rritjen e çmimit të naftës me 24 lekë/ltr ; Rritjen e tatim fitimit me 50% ; Rritjen e tatimit mbi qeranë 50% ; Rritjen e tatimit në burim me 50%; Rritjen e tatimit mbi pagën ne 23% ; Mbylljen e 50 mijë bizneseve ; Futjen në TVSH të 33 mijë bizneseve të vogla; Sjelljen e zero investitorëve strategjikë për 8 vjet

Rritjen e borxhit publik me 7 miliardë Euro, kur në 22 vjet të marra së bashku Shqipëria kishte pasur vetëm 6 miliardë Euro borxh.

Rënien e konsumit të familjeve në rekorde historike; Uljen drastike të kreditimit me 10% krahasuar me 2012, sepse askush nuk dëshiron të investojë

Rritjen e ekonomisë me 2.7% në kohë jo-krize, që faktikisht është rënie ekonomike për Shqipërinë; Kthimin e vendit në vendi i parë në botë për prodhimin e hashashit me rreth 2000 Ton të prodhuar

Kthimin e vendit të parë në Europë për pastrimin e parave; Konçesioni i check-up – 90 milionë USD; Sterilizimi – 160 milionë USD; Dializa – 70 milion USD; Shërbimi laboratorik – 90 milion USD; Inceneratori i Elbasanit – 52 milion USD; Inceneratori i Fierit – 40 milion USD

Inceneratori i Tiranës – 310 milionë USD; Rrugët e Devoll Hdrp – 68 milion USD; Ndërtimi i shkollave në Tr – 80 milion USD; Rruga Milot Balldren – 300 milionë USD; Rruga Orikum-Dukat – 75 milion USD; Trau te rruga e Kombit – 470 milion USD; Rruga e Arbërit – 400 milion USD; Tenderin e Unazës së Re 20 milion Euro/km; Zero rrugë të reja të ndërtuara; Shëndetësia më e shtrenjtë në botë që iu kushton qytetarëve rreth 1 miliardë USD në vit- buxhet shteti plus rryshfetet plus lekët për kurimin në spitalet private

Uljen e buxhetit në shëndetësi në nivele historike – 3.7% të PBB për 2020; Uljen e buxhetit në arsim në nivele historike – 2.4% të PBB për 2020; Rritjen më të ulët historike të pensioneve në 8 vjet – zero rritje reale vetëm indeksim inflacioni

Rritjen më të ulët historike të pagave në 8 vjet – indeksim vetëm në 5 vjet
Dëm ekonomi i konstatuar nga KLSH në përmasa historike – mbi 4 miliardë Euro për 6 vjet; 30.000 persona të proceduar penalisht për mospagim energjie elektrike; Zero përgjegjës për korrupsionin galopant, shkatërrimin politik dhe ekonomik të vendit; Humbjen e 23 vendeve në Indeksin e Korrupsionit; Humbjen e 19 vendeve në Doing Business; Vendi me nivelin më të lartë të korrupsionit në Europë; Vendi me numrin më të lartë të azil kërkuesve në nga vendet jo në luftë; Vendi me nivelin më të lartë të krimit në familje dhe dhunës ndaj grave.

përfundon që të kërkon ai llogari ty se ku i gjete lekët e internetit

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.