Bllokohet aksi rrugore drejt Tamares / Ja situata ne Qarkun Shkoder

Bashkinë Malësi e Madhe, në NjA Kelmend ka 40 cm bore, segmenti i Tamarës i bllokuar po punojne 2 mjete, NjA Shkrel, trashësia e dëborës 20 cm, po punon një mjet, ndërsa Qafe Thore e bllokuar, trashësia 1m.

Në akset Koplik- Bogë dhe Dedaj- Razëm ka reshje dëbore në lartësite mbi 400 metra. Trashësia e dëborës është rreth 5-10 cm. Eshtë punuar për pastrim. Kalimi pa zinxhirë.

Në Bashkinë Fushë Arrëz, trashësia e dëborës arrin 15 cm, vazhdojnë reshjet e dëborës .
Në aksin Qafë Mali – Fierze ka pase reshje borë në një trashësi 10-15 cm. Është punuar për pastrim dhe kriposje. Kalimi pa zinxhire.
Nga Bashkia Fushë Arrëz informohemi për mungesa në rezerva ushqimore në shumë dyqane.
Ndërsa situata në bashkitë e tjera është e monitorueshme.

Në Bashkinë Pukë, trashësia e dëborës arrin 15 cm, po punohet për pastrimin e rrugeve me një fadrome.
Në aksin K/Hadroj- Qafe-Bene ka pasë reshje bore në një trashësi 4-5 cm është punuar për pastrim.
Qarkullimi normal pa zinxhire.

Në Bashkinë Shkoder kemi vështirësi qarkullimi në NjA Shalë, Shosh, Pult, po punohet nga firmat kontraktore.

Në të gjitha akset e tjera të qarkut Shkoder nuk kemi probleme pasi kemi reshje të lehta bore dhe shiu.

Reshjet e dëborës në pjesën me të madhe të territorit të Qarkut, kanë pushuar.

KMC vijon të monitorojë situatën në të gjithë territorin e Qarkut.

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.