Të dënuarit e burgut të Reçit denoncojnë : Ka të burgosur me temperaturë të lartë

Të dënuarit në burgun e Reçit kanë denoncuar në Ora News se disa të sëmurë në përaburgim kanë temperaturë të lartë.

Bëhet fjalë sipas tyre për 3-4 persona. Të paraburgosurit kërkojnë ndërhyrjen e mjekëve dhe verifikimin e rasteve pasi “kemi frikë nga COVID-19”

3 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.