Kryeministri edi Rama I shoqëruar nga ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu dhe i ngarkuari me menaxhimin e emergjencave Arben Ahmetaj vizituan pak minuta më parë një qendër e cila do të shërbejë si spital për pacientët me koronavirus në rast nevoje.

NJË SPITAL I RI LUFTE, PËR TË GARANTUAR MBROJTJEN E TË SËMURËVE NË KUSHTET E ÇDO RRITJEJE TË PAPRITUR TË FORCËS SË ZJARRIT ARMIK

Manastirliu nga ana e saj tha se pas fundksionit të përkohshëm të saj për paciantët me koronavirus, qendra do të shërbejë për studentët e mjekësisë në të ardhmen.

Rama kërkoi 30 ditë kohë për të përfunduar procesi I rikonstruiksionit të saj, ndërsa Ahmetaj e përgjysmoi kohën duke thënë se praktika e lejon që të përfundojë për 15 ditë.

? NJË SPITAL I RI LUFTE, PËR TË GARANTUAR MBROJTJEN E TË SËMURËVE NË KUSHTET E ÇDO RRITJEJE TË PAPRITUR TË FORCËS SË ZJARRIT ARMIK #TiNukDoJeshKurrëVetëm❤

Posted by Edi Rama on Thursday, March 26, 2020