Ndahet nga jeta instrumentisti i Estradës Profesioniste dhe Teatrit Migjeni në Shkodër

Intrumentisti i Estradës Profesioniste të Shkodrës dhe Teatrit Migjeni, Memli Salabegu, është ndarë nga jeta në moshën 67 vjeçare.

Lajmi është dhënë në rrjetet sociale nga Teatri Migjeni, Shkodër, të cilët i shprehin ngushëllimet familjes.

Memli Salabegu ishte për 19 vite pjesë e orkestrës së estradës duke u shquar si një nga artistët më të mirë. Me hidhërim të thellë njoftojmë se në moshën 67 vjeçare është ndarë prej nesh, intrumentisti i orkestrës së estradës, Memli Salabegu.

Memli, kontribuoi për 19 vite rresht në orkestrën e estradës duke u shquar si një artist i vertetë. Lamtumirë miku ynë i mirë Ngushëllime familjes Salabegu shkruhet në Facebook nga profili i Teatrit Migjeni.

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.