Rama: Fabrikat si mbyllim, punëtorët si lëmë në dorë të pronarëve

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar pasditen e sotme një komunikim me qytetarët, ku ka bërë me dije masat e reja që ka ndërmarre qeveria në luftën kundër COVID19. Në deklaratën e tij Rama u ka thënë qytetarëve që të zbatojnë rregullat e vendosura dhe të mbyllen në shtëpi, pasi kjo është një luftë që do zgjasë gjatë.

Kreu i qeverisë tha se qytetarët janë në të drejtën e tyre të thonë se qeveria nuk po vepron mirë, të shajnë atë, por jo të mos zbatojnë Aktin Normtativ, pasi do ndëshkohen.

Më tej shtoi se shumcia e popullit duhet të qëndrojë në shtëpi, por është një pjesë tjetër që duhet të jetë në punë, pasi jeta nuk do ndalet 100%.

2 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.