Ambasadori gjerman në Tiranë, Peter Zingraf, jep një mesazh të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët, që janë të interesuar të punojnë në Gjermani.

Përmes një video mesazhi, kryediplomati gjerman flet për Ligjin e ri të Imigrimit të Fuqisë Punëtore të Kualifikuar, dhe mundësitë që jep ai për punësim në të gjithë botën.

Duke u ndalur veçanërisht te Shqipëria, ambasadori Zingraf thekson se “Ne në ambasadë do bëjmë më të mirën tonë për tu shërbyer sa më shpejt të jetë e mundur personave që kanë bërë tashmë një aplikim”

Videomesazh i Ambasadorit Gjerman, Z. Peter Zingraf

?? Videomesazh i Ambasadorit Gjerman në Shqipëri, zotit Peter Zingraf, rreth Ligjit të ri të Imigrimit të Fuqisë Punëtore të Kualifikuar dhe rreth mundësive për punësim në Gjermani.?? Videobotschaft des Deutschen Botschafters in Albanien, Herrn Peter Zingraf, über das neue Fachkräfteeinwanderungsgesetz und die Möglichkeiten, eine Beschäftigung in Deutschland auszuüben.

Posted by Ambasada Gjermane Tiranë on Friday, March 6, 2020